17 augusti - Skansen

Nu kommer äntligen inlägget om Barnens allsång från förra helgen...

Micke och jag begav oss till Skansen, kom la dit strax innan tio.. Milla var redan där så hon mötte upp oss : ) Insläpp vid tio och vi gick in och de var raka vägen till scenen, vi var ganska så själva där då (förutom dem som jobbade där på scenen och så) men vi tog såklart plats framför scenen, bänkarna längst fram!! Vi la ifrån oss grejerna och gick ut på "grusplan" och stod där och pratade lite.. Bandet repade Smiling in love också, så jag och Micke sjöng och dansade för fullt, riktigt kul!!! Runt halv elva ungefär så kom de en brud gående, de visade sig vara Emilie, så vi pratade på lite med henne, trevligt : ) Hon drog in bakom och efter en stund så kom även Tomas och de andra två brudarna åkandes *vinkvink* Vi tog oss sedan tillbaks till våra platser, för vi hade ju hört att repen brukar börja runt elva-tiden..

Först ut på rep var såklart Caracola :D hihi. De repade igenom Smiling in love några ggr, hihi. Sen skulle de öva lite på allsången, de blev Imse vimse spindel och rockspindeln.. Oj va vi skratta asså, riktigt kul ju ; ) De repa även lite ur Huvud, axlar, knä och tå, Vipp på rumpan affär och Nu alla vänner är det sommarlov :D hihi, så sööta!! Sen repade även Marie Picasso, Sannah Johansson och Pippi-gänget m.fl. : ) Eva-Marie, Simon och Jonatan kom också, de satt vid oss : ) Åsså kom Lina från Fansiten, hon satt också framme vid oss, trevligt!!!

Vid 14 så började hela allsången, Ayla och Henrik kom ut och pratade och sjöng.. Sen rullade de bara på, Brudarna kom ut och körde Smiling in love såklart.. Fortsatte med allsångerna efter de, jäkligt kul att se ; ) De gick av och de var lite annat på scenen, vi sjöng med och dansade!! Brudarna kom ut i slutet och var med på Huvud, axlar, knä och tåNu alla vänner är det sommarlov, Vipp på rumpan affär och sist Idas sommarvisa.. Vi hade kul, skrattade och dansade för fullt!!

De blev signering efteråt, vi stod en stund på sidan men sedan tog vi oss fram till dem.. Pratade lite och de fick signera allsångshäftet!!! : ) Stod utanför och väntade tills kön blev slut och då kom brudarna ut till oss, då var de dags för fotosession :D Tog ju massa bilder, först alla vi med dem, sen bara på dem och flummbilder, haha, de är sööta!! Sen tog vi en teambild också, de får man inte glömma ; ) Sen blev de hejdå, massa kramkalas!! Vi tog oss därifrån till bussen, sen blev de till att säga hejdå till varann en efter en, tillslut blev de bara jag och Micke kvar..

Underbar dag, underbara brudar, underbart sällskap... Tack alla!! <3

Smiling in love
/ Carro


haha, Förlåt, men jag var tvungen... diggar bilden!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0