24 Juli - Trivselkväll i Söderhamn

Nu kommer en liten sammanfattning om denna dag...

Micke åkte hem, så de var bara jag och Milla på denna tripp!! Vi började med att köpa Gefle dagblad på stationen i Gävle innan vi hoppade på vårat tåg till Söderhamn.. Caracola var ju med på ett repotage där från gårdagen :D hihi. Tåget gick vid 14.13 och vi var framme strax innan 15 : ) Och inte såg vi "fyren" som Emma pratade om, haha. In på turistbyrån och fick hjälp, fick med oss en karta, haha!! De tog ungefär 20-25 min att ta oss upp på Berget : ) De var inte alls mycket folk där då, de var några som repade som skulle uppträda i talangtävlingen senare.. Vi satte oss vid ett bord, klockan var ju bara halv fyra och Caracola skulle ju repa vid fyra..

Brudarna kom ju strax efter halv, då drog vi oss mot scenen.. Hejade på Tommy, Thomas och brudarna också, pratade lite smått med dem.. De är så sööta, Emma hade kul åt oss för att vi hade använt karta (A) haha. Men hej, vi var turister ju!! De undra också varför vi var där så tidigt, men de skulle ju repa ju.. De drog bakom scenen och vi tog plats framför.. De var la typ bara vi där och såklart folket som åkte med brudarna dit : ) Vid fyra kom de ut på scenen, och de repade igenom hela deras konsert, de var verkligen jätte roligt att se ju!!! De är så himla sköna.. Pratade även lite mer med Tommy, han slog sig ner vid oss, trevligt : ) hihi. Efter repet pratade vi lite snabbt innan alla drog iväg och åt, -tack för hjälpen ; )- haha. Vi drog och åt på Sibylla, de blev en jäkla massa trappor ner från berget och sedan tog vi den vägen upp igen.. Och jag säger bara Aldrig mer.. De var för sjutton jobbigt ju, vi var döda efter de!!! Vi var la tillbaks uppe på berget vid 18 ungefär, då tog vi plats framme vid scenen, längst fram fick vi en bänk :D

Vid 19.30 drog allt igång, programledaren kom ut och pratade massa.. Sen fortsatte de med talangtävlingen Popcorn.. 6 tävlande och de valde ut finalister!! Sen var de dags :D Ungefär tjugo över nio entrar Caracola scenen :D iiih. Vi var vungna att ställa oss upp för att se något, de var ett x antal folk framför oss xD Men jag filmade hela konserten, de blev grymt iallafall :D Vi sjöng med för fulla muggar, tyvärr kunde ju inte jag dansa, haha, väldigt tråkigt menmen Milla dansade iallafall, yeah!!! De sjöng Mango nights, Life is a holiday, Ted Gärdestad-medleyt, Vamos Vamos, En kväll i juni, Schlager-medleyt och sist men inte minst Smiling in love :D Vi älskade konserten och de var så sjukt kul att Äntligen få höra schlager-medleyt igen :D Brudarna var asgrymma och söta som vanligt!! Efter konserten fick de stanna kvar på scenen och sjunga lite allsånger och avsluta kvällen : ) De var slut vid 22-tiden ungefär!

Då var de bara att ta sig bort till signeringsbåset :P Vi hade ju faktiskt ett tåg att passa denna dag : /. Och de var låååång kö och de tog tid att komma fram... Vi stod där ett bra tag ju, helt plöstligt började Lasse Lingman prata med oss när han gick förbi, haha.. Tillslut kom vi fram till brudarna, lämnade fram tidningen så de fick signera den : ) De fick örngott av oss också, haha, som vi fick signera HAHA. Sen pratade vi lite smått och tog ett varsitt kort tillsammans : ) Sen blev de hejdå och vi ses snart igen :D Och vi begav oss bort mot stationen igen, så himla tråkigt att behöva gå ifrån dem sådär : ( men vi var typ tvungna ju, j*kla tågtider... haha. Vi hann med tåget och kom hem ordentligt.. Trötta som bara den, vi somnade gott kan jag säga...



Smiling in love
/ Carro.


23 Juli - Sommarkväll i Gävle

Nu har vi alla nog hunnit landa efter denna veckan. Åtminstone litegrann. Nu kommer då en sammanfattning om Sommarkvällen.

Vi var framme i Gävle vid halv ett ungefär. Då blev vi lite förvånade över att allt inte var riggat där. Dom höll fortfarande på att bygga scenen och kravallstaketen var inte uppe. Vi gick och satte oss på några bänkar där det var skugga. Det var sjukt varmt ute. Sen bestämde vi oss typ för att gå in på Donken och kyla ner oss lite.. Där satt vi kanske in en timme eller nåt. Vi gick sedan in på Gallerian Nian och köpte oss KALL dricka. Sen går vi ut och sätter oss i solen. Vid 3 ungefär så märker jag att det kommer tre tjejer gående en bit bort och jag inser på en gång att det är Caracola. Så vi typ går snabbt dit och det blir värsta kramkalaset. Först bara med Emma och Frida då Emilie pratar i telefon, men när hon slutat kommer hon fram och kramas med. Vi står och pratar på i kanske en kvart eller nåt?! Emma får se våran skylt vi gjort med texten: "Grattis på namnsdagen Emma!" Hon blev jätteglad för den. Det var ingen som hade grattat henne tidigare under dan, så det betydde nog lite mer. Vi fick reda på att dom skulle soundchecka vid kvart över 4.

Vid halv 4 fick dom äntligen upp kravallstaketet så vi tog plats där. Sen kom då tjejerna och repade. Bara början på typ Vamos Vamos och Medleyt. Tiden gick, vi passade på att äta.. Vid 6 började hela jippot med Barnallsång. Caracola kom ut första gången redan mellan 7 och 8 och bjöd på Smiling in Love som pausnummer i talangjakten som var där. Den sändes direkt i radio så. Sen klockan 8 var det dags för Allsång och även då kom Caracola ut och bjöd på en låt. Denna gång en allsång, En kväll i juni.

Vid 20 i 9 entrades scenen på allvar och dom inledde med Life is a holiday. Måste säga att vi diggar deras dans till den låten... Sen kom Ted Gärdestad-medleyt och vi älskar det fortfarande lika mycket, det är grymt bra. Sen blev det Vamos Vamos och avslutningsvis Smiling in Love. Showen var grymt bra. Dock lite tråkigt med bara 4 låtar... Eller ja, 4 var det ju inte iochmed medleyt men ändå lite få. Vi trängde oss ut för att gå bort till signeringskön. Där stod vi ett tag vid sidan om. Jag filmade ju som vanligt litegrann.

Sen efter kanske 20-30 minuter ställde vi oss i kön. Det tog en stund att komma fram. När vi väl var framme var självklart kameran i högsta hugg. En gång tog till och med Frida över kameran och filmade lite. Kanske att vi kommer att visa det i filmen sen!? Filmen kommer jag och Carro antagligen klippa den 4 augusti, eller någon dag senare. Vi har alla väldigt späckade scheman nu under sommaren.

När signeringen var slut så tog vi iallafall kort med tjejerna och sen sprang dom iväg. Vi gick bort till bilen och åkte hem till Carro igen, trötta som tusan. Men det är sånt man får stå ut med efter en sån lyckad dag.



/Mikael

Grattis på namnsdagen Emma!!


Vi har precis kommit hem från Caracola-konsert i Gävle.. Tjejerna var lika underbara som vanligt och inlägg kommer inom någon dag!!

Smiling in love
/ Teamet på plats i Sandviken!

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vi kör igen. Gävle och Sommarkväll är det som gäller. Tyvärr inte hela teamet.. Men vi får klara oss ändå. Självklart ska allt filmas och vi kommer bjuda er på ytterligare lite roligheter från Caracola.

Bara för att ni ska få nånting att titta på lägger vi in denna film, från Melodifestivalen 2008: Andra Chansen



Det var allt för denna gången, hörs snart igen!

/Mikael

Emilie ramlar på scen

Ja, nu kommer den efterlängtade filmen på när Emilie ramlar på scenen i Sölvesborg.
Måste bara säga, Förlåt, men det ser verkligen kul ut!




// Emma

3 juli - Sölvesborg - Killebomfestivalen

Det var en gång...
Nä då! Torsdagmorgon och Killebomsfestivalen i Sölvesborg stod på schemat.
Åkte med hjälp av bussar upp till Sölvesborg.

Väl där så letade jag upp den "stora" scenen och tog plats, ca 4 timmar innan showen skulle starta.

Strax efter halv 8 så blev tjejerna presenterade = Aj aj aj min hals!
De började med Mango naights där tjejerna lyckades vältaut en hel vattenflaska, fortsatte sedan med Life is a holiday där Emilie ramlar på en halv klädnypa, sedan blev de det underbara Ted Gärdestad medlyt och jag menar verkligen underbara! Det var något specielt med det igår!
Sedan blev det fartfyllt med Sommarnatt, direkt efter kom Love alive, som skickade vidare till Vamos vamos. Och efter dessa fantastiska låtarna kom medlyt som jag personligen Älskar!
Ja det var Schlager medlyt och nu ljuger jag verkligen inte när jag säger att jag var den enda som sjöng början! Men jag lovar er, att det ska ni slippa höra på videon sen. Okej, mig får ni la höra ganska mycket ändå.
Sedan var det dags för att avsluta hela showen eller konserten, ja vad ni nu vill kalla det.
Som vanligt avslutades allt med Smiling in love. Där Oh ah, oh-baba-doa'des väldigt mycket. Det blev även konfettiregn, hjärt konfetti är alltid trevligt!
Sedan var det autografkön som gällde, tyvärr var jag tvungen att skynda mig igenom där. Inte kul! Men lämnade i alla fall över present och grattiskort till Emilie eftersom hon nyligen fyllt år.
Kramade om tjejerna och sedan blev det till att Springa till tåget för att inte missa sista hem.
Kom trött hem mitt i natten och ja, nu är jag här.
Skall snart sätta igång att klippa film, så vi hörs!

Gävle nästa!

Smliing in love
Emma


Bilder från kvällen...

     
     
Copyright Emma Bergström

Caracola på schemat!

Ja ni ska bara veta vad jag längtat! Ungefär en månad sedan imorgon, men då är det dags med besked!
Sölvesborg skall intas av mig (Emma). Tyvärr ensam, men det går det med.
Bilder (om jag tar några) och film kommer att komma upp här.

Ha't bra't, ses snart!
// Emma

RSS 2.0