GRATTIS!!!

Ja må hon leva, Ja må hon leva...

Grattis säger vi idag till Emelie som fyller 21år idag!

*Hurra Hurra Hurra Hurra* Från Alla oss i Team Caracola!


Grattis Milla!

Vi i Team Caracola vill gratta Camilla som idag fyller 23!

Ett STORT Grattis önskar Micke, Anna-Karin, Carro och Emma

Skansen filmen!!

Här kommer ännu en film...



// Carro & A-K

Uppsala filmen!!!

Nu har vi äntligen knåpat ihop en film från Nationaldagen!! Luta Dig tillbaka och njut ; )



Kika snart tillbaka, för snart kommer det flera filmer... :D

Smiling in love
// Carro och A-K.

15 juni - Gröna Lund

Kom till Grönan vid runt 11 där jag möttes upp av Carro,Micke och A-k som redan hade vart där nåra timmar innan, Ställde oss vid grinden och vänta på att dom skulle öppna. grindarna öppnades vid halv tolv då vi sprang in till nästa spär som öppnades vid tolv Carro och Micke sprang för att få bänken på första raden medans jag och A-k gick.När vi kom in stod brudarna och repade smiling in love och pilutta-visan. Efter det drog vi och köpte åkband och åkte runt olika grejer, Sedan drog vi och käka och satt oss på våra platser. Vid fyra tiden började förestälningen först va det EMD,Amy,Molly, Arvingarna Sen kom dom vi väntat på :D Smiling in love kördes vi dansa och sjöng. Efter dom körde nåra fler och medleyt. Efter det var slut så tog vi oss bakom stod och snacka medans vi väntade, Dom kom ut efter en stund. vi kramades och som vanligt blev det en Team bild ;) snacka lite sedan blev de hejdå vi gick vidare efter en stund så kom dom åkandes med bilden och vinka, Så goa brudar <3


Smiling in love// Milla


Ytterligare Caracola!

Även den här helgen blir det Caracola för våran del. Childhood-dagen på Gröna Lund gästas av tjejerna, och givetvis är vi där.

Som det ser ut nu har vi även tur med vädret, inget regn!

/Mikael

8 juni - Skansen

Dagen började med ett medley av alarmsignaler vid 7. Alla i teamet sov hos Micke utom Milla, som hade migrän. Väldigt tråkigt!!! Men hon kunde komma till skansen så de va tur:D

Vi gjorde oss iaf i ordning och åt frukost , de slutar alltid med att man får springa runt å hämta grejerna. Haha Vi tog alla våra grejer (såg ut som vi skulle vara borta i en vecka) och började ta oss till skansen:D


Emma, Micke, Carro och jag var där vid 10 så de blev bara till att springa upp till scenen. Lr de var det Emma som gjorde;P

Väl uppe vid scenen tog vi plats vid två bänkar. Lite av de som hände innan det började vid 1 var: Vi fixade skyltar, Milla anlände :), lyssnade på musik (gissa vad vi lyssnade på), kollade på rep och fotade lite.



Som sagt så drog Stjärnskott igång vid 1. Å oj va alla va duktiga:) Vid 2 hade stjärnskott paus och Caracola äntrade scenen:D Mycket skrik kan jag lova:) haha I början va de lite problem med ljudet men sen fixade det sig. Dom körde Vamos Vamos, Ted Gärdestad medley och Smiling In Love.

Efter så blev de signering som vanligt :D Vi stog och pratade och Micke filmade lite innan vi ställde oss i "kön". Pratade lite med dom och gav "Den nakna sanningen" dom blev lite oroliga där ett tag. HAHA Får se om Carro tar med de i den lilla filmen som kommer upp här snart:) Micke blev tillsagd att han inte fick filma, lite tråkigt men men.. De blev även lite bilder oxå:)


Sen blev de final av Stjärnskott och även massa folk från Talang kom och uppträde.
Vi i Team Caracola önskar ett stor grattis till Sanna Johansson som vann Stjärnskott.

Efter skansen drog vi in till stan, hamnde på Donken där vi gjorde "Smygreklam" för bloggen. Vissa stannade och läste, andra gick förbi och kom tillbaka för att läsa. Behöver jag säga att vi hade roligt....

På Centralen skilldes Teamet åt :( Väldigt jobbigt!!! Vissa kommer träffas i helgen igen, så de är skönt:)
Carro och jag åkte norrut och hade lite svårt och räkna ut när vi kom till Gävle...men men tillslut fixade de sig och jag hann med sista tåget hem:)
Jag tror ja kan prata för alla när ja säger att man idag är helt slut efter den här helgen. Men de är lätt värt de, med tanke på hur roligt de har varit:)

De va allt för mej!
Läs Carros blogginlägg om Uppsala om ni inte har gjort de;P
Om ett tag kommer de in filmer oxå, så titta in!!!
// A-K


6 juni - Uppsala

Ännu en träff har rusat förbi eller två...

De började iallafall med att jag, Milla och Micke anlände till Uppsala strax innan tolv, då letade vi upp torget där de skulle hålla till, bekanta oss lite med de!! Vi fick en varsin sverige flagga som vi *host* skrev lite på *host* haha. Strax innan tre så kom även Anna-Karin och gjorde oss sällskap.. Vid tre började finalen av stjärnskott och de gick fort igenom..

Ungefär vid tjugo över tre så var de dags för Caracola och vi skrek och hade oss!! De blev en liten intervju med brudarna innan de sjöng och de började med Vamos Vamos, vi blev lite chockade, haha! Men gud så grymma dem är :D Och sedan pratade de lite grann, vi passade även på att visa upp vårat fina lakan vi hade gjort (a), och sen fortsatte de med Ted Gärdestad-medley, woow de var riktigt bra asså!!! Avslutade med Smiling in love, yeeah!! Fast de var inte sista, de avslutade förstås med Sveriges nationalsång, så där sjöng de med, hihi!

Med efterföljande signering här såklart..Vi stod på sidan av och fotade och filmade lite, och de flummade sig som vanligt, så häärliga!!! Efter en stund begav vi oss till signeringskön, kom fram och med videokameran i högsta hugg typ!! De fick signera våra ursnygga flaggor, haha, åsså pratade vi lite grann! Väntade till sist som vanligt, när de blev klara så kom de fram till oss och vi babblade på om lite allt möjligt... Säger bara svett och hår xD haha, ni kanske får se sen ; ) Åsså blev de dags för de vanliga fotosession, yeeeah!! Oj va de fotades här asså, mycket najsa bilder ju!! Pratade lite till och sedan tog vi hejdå av varann och de drog iväg och vi tog oss vidare in på Hemköp (a) och sedan till stationen för att ta oss tillbaks till Stockholm...

De var allt för denna gång...
Smiling in love
/ Carro


3 Juni - Tivoliparken Kristianstad

Ja, nu var det då äntligen min tur igen!

Jag anlände till Kristianstad vid 16, för att leta mig fram till Tivloliparken där tjejerna skulle uppträda på premiären av allsångskvällen.
Efter ett tags virrande och ca 3 varv runt Kristianstad hittade jag rätt.
När jag kom fram spanade jag snabbt in stället och drog mig till staketet... Så kom tjejerna ut och efter lite vinkande så kom dom glatt fram allihopa och vi snackade kort innan dom skulle göra sig iorndning för middagen.
Så vi sa hej då för just då, och jag gav mig iväg till sidan av scenen.
Efter en stund drog jag iväg för att hitta penna och något att skriva på, då tjejerna ville ha en skylt. Hittade tillslut en sak som fick leka skylt för dagen (vad som stod kommer ni kunna se i slutet på inlägget). Måste lägga till att det var den absolut fulaste saken jag någonsin gjort! Men de verkade bli glada i alla fall, de fick se den innan allt nämligen.
Sedan var det dags att ta plats längst fram, där var det ja ganska okej. Ett tag, men sedan så hände lite saker, men det kan ni läsa om i min egen blogg. Tjejerna entrade scenen och började med Mango Nights, sedan blev det allsång, de hade valt En kväll i Juni! (som dom gjorde super!) och sedan Smiling in love.
Efter lite andra artister så kom tjejerna åter upp på scenen. Då blev det Vamos Vamos (älskar den!) och sedan blev det Ted Gärdestad Medly! Woho :D Så sjukt bra!
Sjöng med för full hals! Okej, det gjorde jag i alla låtarna.
Ja, sedan var det inte mycket mer, sist av allt så kom alla artisterna upp på scenen och Olas Natalie spelades, Ola gav micken till Frida som sjöng den riktigt bra tycker jag! Haha...
Sedan blev det signering utanför, stot och fotade lite, med mobilen då kameran blev full under spelnigen! Sedan blev det hejdå, men det blir ju nytt möte redan på Fredag, för alla utom mig.
På Söndag samlas alla igen, då på skansen... Ni kan inte missa oss!

Ha det bra!!
Kramar // Emma

(film kommer snart)



Caracola gillar TeamCaracola och TeamCaracola gillar Caracola!

RSS 2.0