Sundbyberg - Filmen!

Nu har Carro lagt in videoklippen på datorn och klippt ihop en grym film, så varsågoda:


Vi återkommer nästa vecka med nya spännande saker att berätta!

/Mikael

- Vi ska höras över land och över hav

29 Maj - Sundbybergs Centrum

Då var det dags igen! Det känns ssom vi träffar tjejerna i Caracola varje vecka just nu. Vilket det faktiskt är! Men det är bara trevlans, trevlans.

Igår var det som sagt Sundbybergs Centrum som stod på schemat och jag, Milla och Carro möttes upp vid scenen där allting skulle vara vid 6. Jag hade strax därinnan ringt och frågat Camilla vart det skulle vara någonstans och då sa hon vid McDonalds och jag började gå dit. När jag gått typ 30 meter så är jag framme vid scenen xD Kände mig såå smart!

Iallafall. Vi fick reda på att Caracola och Stjärnskott skulle vara först vid kvart över 8. Så vi började med att gå bort till Åhlens för att köpa en ram till presenten som Emmas pappa fick av oss! Eller ja, han har inte fått den än utan Emma har den i tryggt förvar, tror jag?! För det var Frida som tog hand om den när dom gick :S haha! Iallafall, vi gick och åt på donken också och fördrev tiden rent allmänt. Satte oss ner på en bänk och då kom det fram någon fyllegubbe och började babbla om massa saker.. Så vi gick därifrån på en gång. Sen vid så såg vi AnnaMia som var konferencier, så vi gick och hälsade på henne litegrann. Sen startade Stjärnskott och dom fyra deltagarna uppträdde och sen var det dags för våran höjdpunkt: CARACOLA! Dom började med Mango Nights där vi självklart sjöng med! Sen var det Vamos Vamos, och gud va den låten är bra! Iochförsig är alla det men ändå. När vi skulle härma dom så skrek vi en hel del förstås. Men vi var som tur var inte ensamma att härma, vilket var skönt.

Sen kom AnnaMia upp på scen för att intervjua dom. Så underbara tjejer kan jag bara säga! När intervjun var klar så blev det äntligen dags för MYCKET dans, i form av Smiling in Love och hej hå va vi dansade asså! Blickarna fick man självklart, men va tusan! Man måste ju faktiskt få ha kul ibland! Men självklart var det lite svårt att dansa hela tiden, då jag hade en videokamera att sköta också. Vi har allting filmat! Kommer upp något på bloggen senare när Carro lagt in det och vi klippt lite. Sen var det dags för signering och vi gick och ställde oss vid sidan vid ett träd. Jag ahde kameran i högsta hugg och filmade lite. När Emma såg det började hon göra grimarser mot kameran xD Jag fick allt filmat. Sen när kön tog slut gick vi fram och snackade med de underbara tjejerna. Vi snackade om allt möjligt och dom fick presenten till Emmas pappa Tommy! Dom fick öppna den för att se den och dom tyckte det var skitkul! Sa typ att han kommer ha den vid sängen och titta på den varje morgon när han vaknar!

Sen var det dags för den sedvanliga Fotosession! Blev förstås en hel del bilder. Tog lite tid och så... Men det var det värt och som man säger: En bild säger mer än tusen ord! Sen blev det goodbye till brudarna, men vi ses ju nästa vecka! När jag sa till Emma att jag inte kom till Uppsala så fick jag världens längsta kram typ för hon typ tyckte synd om mig... xD

Sen gick dom och vi skulle åka då med. Jag skulle med tunnelbanan och Carro och Milla pendeln, så vi tog hej då av varann också. Men vi syns ju på torsdag igen!

Jag gick till tunnelbanan och när jag går ner för rulltrappan så står Emilie där och pratar i telefon. Ville inte liksom gå fram och knacka så ignorerade henne typ.. Tills hon såg mig och bara Tja! Hon pratade med sin pojkvän som undrade vem det var hon hejade på och Emilie bara: "Rickard, Gustav eller vänta..." Och jag bara: "Micke" Emilie: "Just det så var det" och så förklarade hon för sin pojkvän vem jag var och sådära... Sen slutade dom prata och hon började prata med mig istället. Vi gick mot mitten och insåg att vi missat tunnelbanan med 2 minuter så det blev till att vänta i 8 minuter... Men då han vi prata en hel del iallafall. Pratade om vilka jag hade som Topp 5 av dom jag gillade! Hon blev stolt över att ligga högt upp! Just nu har jag totalt hjärnsläpp om vad vi mer prata om... Men jag gör så att jag blandar både vad vi pratade om innan tunnelbanan kom och när vi satt på tåget... Vi pratade om att hon var trött och att jag avr trött.. Jag avr trött för att jag avrit på Avslutningsbal i onsdags.. Hon blev då lite fundersam över det.. Alla tror att jag är äldre än vad jag är. Hon kom ihåg att jag var 16 men fick inte ihop det som att jag skulle gå i 3:an på gymnasiet. Men hon trodde 1:an men då fick hon inte ihop det med avslutningsbal och hon vågade inte fårga om jag "bara" gick i 9:an men jag sa det sen. Vi snackade om vad jag valt för Gymnasium och det avr då Media och hon tyckte att jag skulle gå något med foto och kom då på att det är Media man går då xD Men så sa jag att jag vill bli programledare vilket hon tyckte jag skulle passa som :) Hon undrade vad jag skulle göra i sommar också så rabblade igenom allting! Just nu kommer jag inte på någotm mer vi pratade om så... Men iallafall, Vid Fridhemsplan hoppade hon av, hon skulle hem och äta Tacos, vilket hon, enligt sig själv, gör 3 gånger i veckan! haha xD Jag åkte hemåt och la mig för att sova..

Det var ungefär allt som hände! Starkt av er som orkat läsa igenom detta! Nästa Caracola-evenemang blir Kristianstad på tisdag för Emma. Uppsala på fredag nästa vecka, men då är det inte hela teamet, men på söndag är alla med på Skansen :D Självklart blir det blogg om det med. Att Emma bloggar om tisdag är ju rätt självklart. Carro får äran att blogga om Uppsala och Anna-Karin tar Skansen. Självklart blir det bilder och filmer därifrån med!

Här kommer lite bilder:



Självklart blev det en Team Caracola-bild också!

Smiling in Love
/Mikael

24 Maj - Åkersberga!

Igår var vi ju som sagt rikstäckande och täckte upp alla ställen med Caracola. Jag var i Åkersberga och Carro och Milla i Arboga. Nu ska ni få veta lite om vad som hände i Åkersberga!

Jag hade tänkt åka redan vid 10 men orkade inte så åkte vid kvart i 11. Jag tänkte ju att det ändå inte har nån betydelse då jag ändå är där innan dom kommer. Jag kom dit vid kvart över 11, det var då en kvart kvar tills dom skulle uppträda. Redan 20 över 11 så kommer dom dit men självklart går dom ju inte upp på scen förrän halv. Dom började såklart med Mango nights, men ljudteknikern fick inte upp ljudet direkt så lite av introt försvann xD Men det gick bra resten av låten. Sen var det dags för Love Alive. Jag blev grymt glad att dom bytte ut Vamos vamos så man får lite variation :D Sen blev dom intervjuade av Linda som var konferencier iställer för AnnaMia som var nere i Arboga. Efter det var det time för Smiling in Love! Självklart var jag tvungen att dansa med och shit va alla runt omkring BLÄNGDE på mig, haha xD Men Caracolorna tyckte det var kul att jag dansade med iallafall, det var det viktigaste!

Sen var det signering och gud va med folk det var jämfört med Stinsen. Så jag satte mig ner och väntade och sjöng med i skivan, även då utblängd. Sen när kön började ta slut så ställde jag mig och var strax framme vid tjejerna. Dom fick signera en skiva och sen pratade jag en snabbis till med dom, men så kom det mer folk och typ "tog över" haha xD Men innan jag gick så tog jag självklart bild tillsammans med dom. Sen var det bara att sätta sig på Roslagsbanan in till stan då jag skulle till Gröna Lund,

Det var den här dagen det och Caracolorna var som alltid lika underbara!

På torsdag smäller det igen, fast då slipper jag vara själv (a) Då är jag, Milla och Carro där tillsammans!
/Mikael



Caracola - Love Alive (Dock är Bilden inte synkat med ljudet då min kamera är sämst)

24 maj Arboga!!

Vi kom fram till Arboga ganska så tidigt, snurrade runt lite där och träffa nåra som vi känner. Vid ca kl 15:30 kom brudarna in åkande i en cab som Emma var över lycklig att dom fick göra, efter som det var första gången hon fick göra det. Dom gick upp på scen blev interjuvade av Annamia, Sen körde dom igång med Mango nights,Vamos Vamos och så klart Smiling in love.Efter det fick dom blommer och en ryggsäck med vatten flaska, Sen signera dom till alla folk som ville ha. Gick fram och fick nåra skivor signerade och snacka lite gav dom lite godis till deras resa och ett var sitt gosedjur, tog kort och sa Hejdå efter som dom var ganska stressade och hade en lång resa framför sig. Vi tog tåget vidare till Stockholm.




Smiling in love// Milla & Carro

Imorrn är det dags igen!

Imorron är det dags att se Caracola igen. Vi täcker upp allt, jag åker till Åkersberga och Carro och Milla tar Arboga. Givetvis kommer vi efteråt att blogga om det hela, men det blir inte förrän tidigast söndag då det även imorrn är Eurovision Song Contest som vi såklart inte kan missa.

Nu är det dags att gå och lägga sig om man ska orka upp imorrn. Ska åka vid 10... ZzzzZzzzZ



Godnatt!
/Mikael

Anna-Karin

Fullständigt namn: Anna - Karin Sofia Lindström                   


Ålder:
18 år


Född:
  1/3 1990


Bor:
Mitt i skogen i Hälsingland.


Smeknamn:
A - K (ibland med engelskt uttal)


Bästa Caracola konserten:
Kryssningen 13-14/4


Roligaste meriten:
Vaknat med mobilen i vattenglaset.


Färg på tandborsten:
En snorgrön


Någonsin tapetserat något med toalettpapper:
Nää (A)


Fem av mina favoriter:


Favorit låt med Caracola:
Ta Ett Första Steg


Favorit dryck:
hmm. Svårt. Just nu OBOY


Favorit glass:
magnum


Favorit snabbmatsrestaurang:
Egentligen ingen eftersom jag är veg. men  tar Donken då.


Favorit Tv-program:
Melodifestivalen annars Så ska det låta.


Milla

Fullständigt namn: Camilla Birgitta Karlsson


Ålder:
22


Född:
26/6 1985


Bor:
Järfälla


Smeknamn:
Milla


Bästa Caracola konserten:
Kryssningen 13-14/4


Roligaste meriten:
När vi hade serpentinsprays krig med Bengtzing


Färg på tandborsten:
En ljus blå och en vit rosa


Någonsin tapetserat något med toalettpapper:
Neej aldrig


Fem av mina favoriter:


Favorit låt med Caracola:
Vamos Vamos, My baby blue


Favorit dryck:
Cola och äppel juice


Favorit glass:
magnum classic


Favorit snabbmatsrestaurang:
  Donken


Favorit Tv-program:
Andra avenyn, Melodifestivalen


Carro

Fullständigt namn: Ann Caroline Dilén


Ålder:
20 år


Född:
3 april 1988


Bor:
Sandviken


Smeknamn:
Carro, Dillé


Bästa Caracola konserten:
Kryssningen 13-14/4 <3


Roligaste meriten:
Jag har blivit nersprejad av Linda B


Färg på tandborsten:
Blå och vit


Någonsin tapetserat något med toalettpapper:
Neej inte va jag minns


Fem av mina favoriter:


Favorit låt med Caracola:
Shit va svårt men säger Vamos, Vamos!!


Favorit dryck:
Vatten


Favorit glass:
Vanilj med krosschoklad


Favorit snabbmatsrestaurang:
Donken of course


Favorit Tv-program:
Bones


Micke

Fullständigt namn: Lars Mikael Jansson


Ålder: 16


Född: 8 April 1992


Bor: I snobbarnas kommun Danderyd (Jag räknas inte in bland dom)


Smeknamn:
Micke


Bästa Caracola konserten: Viking Cinderella 13 April 2008


Roligaste meriten: Fått hela centralstationen i Stockholm att stanna i 3 minuter


Färg på tandborsten: Blå, röd och vit


Någonsin tapetserat något med toalettpapper: Nej, men man kanske skulle pröva?


Fem av mina favoriter:


Favorit låt med Caracola: Smiling in love


Favorit dryck: FANTA!!!


Favorit glass: Ahlgrens Bilar-glassen som fanns sommaren 2006


Favorit snabbmatsrestaurang: SIBYLLA!!!


Favorit Tv-program: Hmm... Tror Bingolotto va?! Nej, självklart Melodifestivalen


Emma

Fullständigt namn: Emma Denise Marie Bergström              


Ålder: 17


Född: 29/8-1990


Bor: På en åker utanför Tomelilla som ingen vet var det är!


Smeknamn: Stålis/svimm-Emma (för att jag har epilepsi)


Bästa Caracola konserten: Cinderella kryssningen 13-14/4


Roligaste meriten: Har sjungit Alla flickor med Caracola i Karlskrona under
Melodifestivalen 2006!


Färg på tandborsten: Regnbågsfärgad med glitter!


Någonsin tapetserat något med toalettpapper: Faktiskt... Vad får ni inte veta..


Fem av mina favoriter:


Favorit låt med Caracola: Smiling in love (cover, Alla flickor)


Favorit dryck: Fanta!


Favorit glass: Min special mjukglass i en kiosk i Tomelilla!


Favorit snabbmatsrestaurang: Donken


Favorit Tv-program: Mello, SSDL & öh, många fler!


15 maj - Stinsen

Det var ett glatt gäng, bestående av mig, Anna-Karin, Camilla och Micke som begav sig till Stinsen denna dag + min syster då : ) Vi var lite tidiga så vi gick runt lite i affärer innan vi ställde oss vid scenen, för att då kolla på finalen av Stjärnskott som höll på : )

Vid halv sju ungefär så dyker brudarna upp, glada som alltid, börjar såklart med Mango Nights!! Efter låten så pratar de lite grann och presenterar sig : ) Fortsätter med Vamos Vamos, -den vi älska- och det var nog BARA vi som hjälpte till och skrek där (a) HAHA, vi var så bra ^^. Sen avslutade de med Smiling in Love :D Och där dansades och sjöngs de för fulla muggar, så sjuuukt kul :D

Efter allt så var det dags för signering... Jag, Camilla och Anna-Karin köpte affischen medans Micke körde på autografblock och hyttnyckeln ; ) Vi pratade lite snabbt med dem och sedan satte vi oss på sidan och roade oss, haha. Efter signeringen så kom brudarna fram till oss och de var dags för korttagning :D En team Caracola bild, se bilden neranför ^^. Sen stod vi och pratade ett tag om allt och ingenting, mycket trevligt må jag säga : ) Sedan skulle de iväg och vi sa hejdå.. De började gå iväg och vi insåg att vi hade lite bråttom så vi satte fart ut mot bilen, sprang förbi dem och de lär ha tyckt vi var galna xD haha. In bilen och tog en sväng förbi brudarna och tuta på dem och sa hejdå igen ;D Brudarna: "Ha så kul nu!!" Yaay och vi begav oss till kungsan för resten av kvällen...



Smiling in love
/ Carro

En Team caracola kväll!

Just nu "blippar" de väldigt bra på msn! Teamet är samlat i samma konversation, mycket planerade men framför allt mycket skratt! ASG gubben är nog använt över 100 gånger, å de är utan att överdriva!!

Fötter har de pratas en del om och de är även så att Frida har skadat foten rejält.
Därför lägger jag in en bild från Stinsen på just Carcolas fötter;P
image2

//Kärlek A-K

Team Caracola!

Ja, det är så vi kallar oss. Det glada gänget som av en ren slump fastnade för de 3 glada tjejerna Emma, Frida och Emelie. Det var på en kryssning den 30/3 som våra ögon öppnades för dem.
Det var glädje och äkthet rakt igenom och det fastnade hos oss.
Under våren har några av oss hunnit med ett flertal spelningar/signeringar med Caracola. Och i sommar blir det några till. Eller ett flertal till. Mer om oss kommer senare! Detta var bara början....



image1

Anna-Karin, Emma, Emelie, Micke, Frida, Camilla, Carro & Emma på kryssning den 13-14/4

RSS 2.0