Frida i Idol!

Just nu händer det inte så mycket med Caracola, jag tror dom är på en välbehövlig semester. Inga gig iallafall. Därför är det lite dött här på bloggen, men jag tänkte bjuda på en bild iallafall. Jag har idag införskaffat Idol 2004 på DVD, eftersom Frida är med. Därför tänker jag nu bjuda på en bild ifrån hennes audition.


Hon sjöng låten Fame ifrån musikalen med samma namn

Strax därefter, när hon gått vidare, fick man även höra henne joddla! Jag ska försöka fixa upp klippet på YouTube, men vet inte om det går.. Men försöka, det ska jag!

Vi hörs snart igen!

/Mikael

6/9 - Köpingmässan

Vi tog tåget från Stockholm vid 11.07.. De var väldigt drygt att åka då vi inte satt bredvid varann, haha!! Men vi var framme i Köping runt halv ett-tiden : ) Och de småduggade när vi kom fram, ännu jobbigare!!! Sen trallade vi bort till mässan, de tog typ tjugo minuter att gå dit, men vi hittade iallafall xD Och de regnade fortfarande så vi tog oss in på mässan och glodde runt där inne, inte så kul men!! Vi träffade på Eva-Marie, Simon och Erica, pratade lite med dem!!! Sen tog vi oss vidare, och fixade kortet som vi gav dem : ) Vi fick ett varsitt paraflax också ;D
 
Vid typ fem i två så tog vi oss ut till scenen, de regnade verkligen : /. Efter någon sekund så kom även brudarna ut, dem entrade scenen strax efter de!!! Började med Mango nights och sedan fortsatte de.. Fatta, de var helkonsert igen :O Vi blev SÅ glada asså :D Vi ääälskar den!!! Vi försökte dansa med paraplyet och de gick väl någorlunda bra xD Men vi sjöng iallafall ;D hihi. 

Efter konserten så var de såklart signering :D De satt inne i nåt tält och kön var lång... Så vi stod utanför och sjöng och dansade i regnet, bl.a. Vipp på rumpan affär, Imse vimse spindel, Rockspindeln m.m. (A) hihi. När kön började ta slut så tog vi oss dit.. Pratade lite med Julia först, väldigt trevlig : ) Kollade lite på tvn som stod där, de visade Jessica, Magnus och Charlotte där : ) Sen hörde vi Tjena tjejer, och då var de våran tur :D hihi, så kul!!! Dem fick kortet och vi pratade lite snabbt.. Vi tog även kort såklart!! Sen hade de bråttom iväg så de drog iväg och packade ihop sina grejer.. Vi stod och pratade lite grann med Julia för vi hade ändå inge bråttom iväg!!! Vi tittade ut och helt plöstligt så gick dem förbi, och Julia stod där inne och väntade xD Men sedan kom brudarna dit också... Pratade lite mer med dem, skrämde skiten ur Frida och sedan skulle dem kila iväg!!! Blev ett hejdå igen... *snyft* Vi tog oss iväg till stationen där vi satt ett bra tag innan vårat tåg gick hem mot Stockholm igen....

Btw... Tomas, vi saknade dig idag (A)

 Smiling in love
/ Carro & Milla


Dålig uppdatering...

Ja nu var de länge sen vi skrev något här... Men vi har haft väldigt fullt upp allihopa, skolorna har börjat för det flesta!! Själv flänger jag mest fram och tillbaka till Stockholm, haha!! Men jag ska faktiskt ta tag i och lägga över all filmning vi gjort på sistone till datorn, så vi får klippa ihop de till filmer och slänga ut här : ) Så håll till godo, de kommer snart upp hoppas vi : )

Caracola har inte haft så mycket spelningar sen sist, men igår var de och uppträdde på Älvsjömässan och idag har de varit i Karlskoga : ) Och Imorgon kommer dem att uppträda på Köpingmässan då i Köping, delar av oss kommer att infinna oss där, nämligen jag och Milla :D De ska bli väldigt kul att se tjejerna igen!!! Det kommer självklart komma ett inlägg om dagen sedan : )

De var allt för mig denna gång.
Smiling in love
/ Carro!


RSS 2.0