3 augusti - Parken zoo i Eskilstuna

Klockan ringde vid 6.45, vi kom upp strax efter de.. Fixade oss och drog iväg, vår buss till Eskilstuna gick vid 8.45.. Drygt att åka och vi var galet trötta xD Framme vid 10.30 och då tog vi bussen till Tuna park och kollade runt lite där  : ) Sen begav vi oss till Parken zoo, var där till 12 typ : ) Betalade in oss och begav oss raka vägen till scenen, där de höll på att sätta upp kravallstaketet.. Vi satte oss sedan där : ) Vi och två till satt där...

Vid ungefär halv två så dyker Frida och Emilie upp med spöregn ; ) haha. Så vi blev lite blöta.. Efter en stund kom även Emma dit.. Lite efter två så hade dem ett litet rep och de var urgulliga : ) hihi. Sen satt vi mest där och fixade lite.. Sen kom Emma tillbaks från djurparken så vi mötte upp henne och pratade lite grann, myys. Vi tog oss in i djurparken efter de och när vi kom tillbaks så träffade vi Simon och Eva-Marie : ) Och strax efter de så kom Frida från djurparken, så vi pratade lite med henne också : ) Klockan var lite efter tre så vi tog plats vid scenen igen...

Vid 16 så entrar Caracola scenen och de var sååå grymma!! En hel konsert igen med brudarna och vi bara älskar den :D Vi sjöng med i allt som vanligt, : ) Kul att höra Love alive och Sommarnatt igen ju :D, inte hört de sen kryssningen ju!! Efter konserten var de dags för signering.. Vi ställde oss på sidan och tog kort på brudarna, Emma flumma lite grann och var bara allmänt sööt : ) När kön minskat lite så ställde vi oss där, vi kom fram och vi tog då en gruppbild med brudarna och Simon : ) Sen pratade vi med dem om lite allt möjligt och flumma lite, vi älskar våra kuddar, tack : ) -ni är kärlek- Frida hade bråttom iväg, hon hade ett tåg att passa.. Så hon runa iväg och vi pratade lite till med brudarna, sa hejdå och så!!

Vi fick skjuts av Eva-Marie till stationen -tack så hemskt mkt- Vi såg att ett tåg stod inne som skulle gå till Stockholm, så vi rusade in och tänkte köpa biljett till de tåget.. Där såg vi Frida som stod i kön och skulle med samma tåg.. Köpte biljetter och hoppade på tåget, vi satte oss vid Frida och vi hade sällskap hela resan till Stockholm : ) Som sedan fortsatte ända till Sumpan... Sa hejdå och de blev kramkalas -tack så mycket för sällskapet, Frida, du är goo- Vi fortsatte hemåt, där de blev mat.. Efter en väldigt lyckad dag!!

Smiling in love
/ Carro & Milla


Kommentarer
Postat av: Eva-Marie

Hej!!!



Vad fina ni är allihop!!! Mina kort blev dåliga. hade väl för bråttom.... Kul att träffa er igen!!! Sköt om er!!! Kram Eva-Marie, Simon hälsar!!!

2008-08-05 @ 12:31:26
URL: http://evamaries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0