23 Juli - Sommarkväll i Gävle

Nu har vi alla nog hunnit landa efter denna veckan. Åtminstone litegrann. Nu kommer då en sammanfattning om Sommarkvällen.

Vi var framme i Gävle vid halv ett ungefär. Då blev vi lite förvånade över att allt inte var riggat där. Dom höll fortfarande på att bygga scenen och kravallstaketen var inte uppe. Vi gick och satte oss på några bänkar där det var skugga. Det var sjukt varmt ute. Sen bestämde vi oss typ för att gå in på Donken och kyla ner oss lite.. Där satt vi kanske in en timme eller nåt. Vi gick sedan in på Gallerian Nian och köpte oss KALL dricka. Sen går vi ut och sätter oss i solen. Vid 3 ungefär så märker jag att det kommer tre tjejer gående en bit bort och jag inser på en gång att det är Caracola. Så vi typ går snabbt dit och det blir värsta kramkalaset. Först bara med Emma och Frida då Emilie pratar i telefon, men när hon slutat kommer hon fram och kramas med. Vi står och pratar på i kanske en kvart eller nåt?! Emma får se våran skylt vi gjort med texten: "Grattis på namnsdagen Emma!" Hon blev jätteglad för den. Det var ingen som hade grattat henne tidigare under dan, så det betydde nog lite mer. Vi fick reda på att dom skulle soundchecka vid kvart över 4.

Vid halv 4 fick dom äntligen upp kravallstaketet så vi tog plats där. Sen kom då tjejerna och repade. Bara början på typ Vamos Vamos och Medleyt. Tiden gick, vi passade på att äta.. Vid 6 började hela jippot med Barnallsång. Caracola kom ut första gången redan mellan 7 och 8 och bjöd på Smiling in Love som pausnummer i talangjakten som var där. Den sändes direkt i radio så. Sen klockan 8 var det dags för Allsång och även då kom Caracola ut och bjöd på en låt. Denna gång en allsång, En kväll i juni.

Vid 20 i 9 entrades scenen på allvar och dom inledde med Life is a holiday. Måste säga att vi diggar deras dans till den låten... Sen kom Ted Gärdestad-medleyt och vi älskar det fortfarande lika mycket, det är grymt bra. Sen blev det Vamos Vamos och avslutningsvis Smiling in Love. Showen var grymt bra. Dock lite tråkigt med bara 4 låtar... Eller ja, 4 var det ju inte iochmed medleyt men ändå lite få. Vi trängde oss ut för att gå bort till signeringskön. Där stod vi ett tag vid sidan om. Jag filmade ju som vanligt litegrann.

Sen efter kanske 20-30 minuter ställde vi oss i kön. Det tog en stund att komma fram. När vi väl var framme var självklart kameran i högsta hugg. En gång tog till och med Frida över kameran och filmade lite. Kanske att vi kommer att visa det i filmen sen!? Filmen kommer jag och Carro antagligen klippa den 4 augusti, eller någon dag senare. Vi har alla väldigt späckade scheman nu under sommaren.

När signeringen var slut så tog vi iallafall kort med tjejerna och sen sprang dom iväg. Vi gick bort till bilen och åkte hem till Carro igen, trötta som tusan. Men det är sånt man får stå ut med efter en sån lyckad dag.



/Mikael

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0