6 juni - Uppsala

Ännu en träff har rusat förbi eller två...

De började iallafall med att jag, Milla och Micke anlände till Uppsala strax innan tolv, då letade vi upp torget där de skulle hålla till, bekanta oss lite med de!! Vi fick en varsin sverige flagga som vi *host* skrev lite på *host* haha. Strax innan tre så kom även Anna-Karin och gjorde oss sällskap.. Vid tre började finalen av stjärnskott och de gick fort igenom..

Ungefär vid tjugo över tre så var de dags för Caracola och vi skrek och hade oss!! De blev en liten intervju med brudarna innan de sjöng och de började med Vamos Vamos, vi blev lite chockade, haha! Men gud så grymma dem är :D Och sedan pratade de lite grann, vi passade även på att visa upp vårat fina lakan vi hade gjort (a), och sen fortsatte de med Ted Gärdestad-medley, woow de var riktigt bra asså!!! Avslutade med Smiling in love, yeeah!! Fast de var inte sista, de avslutade förstås med Sveriges nationalsång, så där sjöng de med, hihi!

Med efterföljande signering här såklart..Vi stod på sidan av och fotade och filmade lite, och de flummade sig som vanligt, så häärliga!!! Efter en stund begav vi oss till signeringskön, kom fram och med videokameran i högsta hugg typ!! De fick signera våra ursnygga flaggor, haha, åsså pratade vi lite grann! Väntade till sist som vanligt, när de blev klara så kom de fram till oss och vi babblade på om lite allt möjligt... Säger bara svett och hår xD haha, ni kanske får se sen ; ) Åsså blev de dags för de vanliga fotosession, yeeeah!! Oj va de fotades här asså, mycket najsa bilder ju!! Pratade lite till och sedan tog vi hejdå av varann och de drog iväg och vi tog oss vidare in på Hemköp (a) och sedan till stationen för att ta oss tillbaks till Stockholm...

De var allt för denna gång...
Smiling in love
/ Carro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0